Over ons

De GevelOplossing is een Familiebedrijf gevestigd in Kampenhout. We zijn gespecialiseerd in geveloplossingen en dat zeggen we niet voor niets. Elke gevel, elk gebouw is anders, met zijn eigen kenmerken en uitdagingen. We zijn dan ook gekend voor onze kennis en ervaring die we omzetten in oplossingen aanbieden. We pakken gevels aan van A tot Z. Met of zonder isolatie … Met of zonder raamoplossingen … Met of zonder dakoplossingen… We werken met verschillende ploegen van ervaren vakmannen. Samen met hen realiseren we een 100-tal werven per jaar over heel Vlaanderen. En ook samen met hen zijn we trots op onze realisaties. 

Tevreden klanten en prachtige transformaties … daar doen we het voor.
“De gevel ziet er mooi uit en met de zwarte voeg is het helemaal top. Graag ook de complimenten aan jouw mensen, altijd vriendelijk en werken goed door” P.

Wil u graag uw gevel laten renoveren? Dan heeft u de keuze uit vele materialen en gevelbekledingen. Zoekt u één van de meest efficiënte en tegelijkertijd fraaie manieren om uw gevel een nieuwe look te geven, dan biedt DGO u De perfecte GevelOplossing.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x