Gevelpleister

Pleister, beter bekend als “crepi” is volop in bloei gekomen door de strakke, moderne hedendaagse architectuur waarbij deze strakke vormgeving nu veel in nieuwbouw wordt toegepast.

Ook voor renovatieprojecten is dit een zeer dankbare oplossing om verouderde gevels te moderniseren en een meer hedendaagse look mee te geven. Zeker nu het zo belangrijk geworden is om je woning voldoende te isoleren biedt het gebruik van pleister verschillende mogelijkheden om je gerenoveerde, geïsoleerde gevel af te werken.

De GevelOplossing werkt enkel met siliconenharspleister. Dit is een specifieke soort pleister op basis van siliconen. Het behoort tot de familie van de kunstharspleisters of synthetische pleisters. 

Siliconenharspleister is niet voor niets een populaire sierpleister. Siliconenharspleister laat uw gevel er niet alleen prachtig uitzien, maar biedt ook nog tal van andere voordelen.

Mooie afgewerkte gevels met egaal uitzicht, die zeer onderhoudsvriendelijk zijn en een lange levensduur hebben, gevrijwaard van krassen of stoten. Siliconen zijn elastisch. Daardoor maken scheurtjes geen kans.

De gevelbepleistering is vuilafstotend en waterdicht, maar toch dampopen en ademend wat vochtproblemen voorkomt binnenshuis. Op deze manier is jouw gevel bestand tegen heel wat verschillende weersinvloeden.

Wil je je woning nog wat extra geven… Kijk dan zeker naar de mogelijkheden om gevelpleister te combineren met andere materialen bij De GevelOplossing.

Gevelpleister

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x