Plaatsen van gevelplaten, type Trespa, Tectiva, Cedral Sidings, … (met of zonder isolatie)

Het gebruik van gevelplaten maakt het mogelijk om een unieke gevel te creëren. Het kan gecombineerd worden met andere materialen en door een partiële bekleding in gevelplaten slaag je er vast in om de gevel een decoratieve meerwaarde te geven, zowel bij een renovatie als bij een nieuwbouw.

Bij gevelplaten wordt op een houten of metalen onderstructuur het plaatmateriaal aan de gevel bevestigd. Het is dus een geventileerd semi-open systeem, om verroesting of verrotting tegen te gaan. De gevelplaten zijn mogelijk in verschillende materialen, vormen, profielen, kleuren, afmetingen, … Bovendien kan je ze op diverse manieren toepassen, horizontaal of verticaal, als bekleding voor de volledige gevel enkel als accent, … Hierdoor kunnen er verschillende stijlen en looks gecreëerd worden.

Gevelplaten zijn allemaal dun en licht. Dat maakt ze erg interessant voor gevelrenovaties of als gevelbekleding na het isoleren van een bestaande gevel aan de buitenkant.

Ook bij deze systemen kan er gekozen worden om eerst isolatie te plaatsen om zo de isolatiewaarde van de woning te verhogen. Op deze manier dragen we weer allemaal ons steentje bij.

Enkele in het assortiment van De GevelOplossing zijn Cedral Sidings , Trespa-platen, Equitone Tectiva-platen, …

Wil je je woning nog wat extra geven… Kijk dan zeker naar de mogelijkheden om gevelplaten te combineren met andere materialen bij De GevelOplossing.

Cedral sidings

Trespa

Tectiva

Plaatsen van gevelplaten, type Trespa, Tectiva, Cedral Sidings, … (met of zonder isolatie)

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x